JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2020

informasjon

Program

Om jentebølgen 2020

Kontakt oss

Samarbeidspartnere

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Arenakart

Trasé

Deltakerpose

Digipose

Ambassadører

Oversikt

bilder

Jentebølgen 2019

Jentebølgen 2018

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Tidligere år

arrangør

Strindheim IL

Logo NKS Logo myworkout Logo House of Femme Logo Frost eiendom Logo Cafe Ni Muser Logo BDO Logo Dora3 Logo Trondheim kraft Logo trykkpartner Logo Elteam AS Hertz Bilutleie Riis bilglass Logo Norsk Friidrett sertifisering

Påmelding til Jentebølgen 2020

Som i 2019 kan du løpe i konkurranseklassen med tidtaking dersom du ønsker det, med start 18:20, ti minutter før den store fellesstarten for trimklassen 18:30. Pass på at du gjør riktig valg når du melder deg på.

Nettpåmelding

Endelig påmeldingsfrist for nettpåmelding er senest fredag 5. juni, så lenge vi ikke når opp i det maksimale deltakerantallet som politiet godtar. Det blir ikke anledning til å etteranmelde seg til konkurranseklassen, men til trimklassen vil man kunne ordne påmelding i forbindelse med startnummerutdelingen.

Startkontingent

Vær oppmerksom på at i denne sammenhengen regnes alder som den alder du oppnår i løpet av 2020, ikke hvor gammel du er påmeldingsøyeblikket. Barn er dekket av NIFs barneidrettsforsikring frem til det året de fyller 13 år. Deltakere som er 80 år eller eldre betaler startkontingent uten lisens (kr 250) og er ikke dekket av noen forsikringsordning.

Lisensordningen til friidrettsforbundet

Norsk Friidrett har fra 2014 innført en lisensordning for alle deltakere fra 13 år og eldre som medfører at alle deltakere er forsikret under løpet. Les mer om lisensordningen på nettsidene til Norsk Friidrett.

Grupperabatt / massepåmelding

I år kan grupper som stiller med mer enn 25 voksne personer, få kr 30 i rabatt per voksen deltaker, slik at deltakeravgiften blir kr 250 (inkl kr 30,00 i lisens). Vi har også en egen ordning for bedrifter og andre som har behov for å melde på et stort antall deltakere. Ta kontakt med jentebølgens prosjektleder Tone Østgaard på mobil 454 38 150 eller på e-post tone@jentebolgentrondheim.no hvis du ønsker å benytte muligheten for grupperabatt eller massepåmelding.

Spørsmål om påmelding

Dersom du har spørsmål om påmelding eller andre ting, kontakt jentebølgens prosjektleder Tone Østgaard på mobil 454 38 150 eller på e-post tone@jentebolgentrondheim.no.

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO