JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2022

informasjon

Program

Motivasjonspris

Om jentebølgen 2022

Kontakt oss

Samarbeidspartnere

Påmelding

Påmelding

T-skjorte

Løypekart

Arenakart

Trasé

Deltakerpose

Digipose

Ambassadører

Oversikt

bilder

Jentebølgen 2019

Jentebølgen 2018

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Tidligere år

arrangør

Strindheim IL

Logo NKS Logo DNB Logo House of Femme Logo House of Femme Logo Löplabbet Logo Frost eiendom Logo Cafe Ni Muser Logo BDO Logo Dora3 Logo BK trykkpartner Hertz Bilutleie Riis bilglass Logo Norsk Friidrett sertifisering

Jentebølgen-ambassadør: Rakel Auren Solberg

Etter to år med lite fellesskap byr Jentebølgen 2022 på en hel dag med glede! En folkefest for jenter i alle aldre med fysisk aktivitet, underholdning, musikk, god mat og sosialt samvær.

Jeg bor på Vikhammer og arbeider på St. Olavs Hospital, Alderspsykiatrisk døgnpost, som ergoterapeut. I arbeidet med eldre, psykisk helse og mennesker med funksjonssvikt har jeg fokus på deltagelse for alle og mestring av meningsfulle aktiviteter. Vi har fokus på sammenhengen mellom psykisk og fysisk helse.

Jeg har amputert en fot og bruker rullestol og krykker ved forflytning. For meg er det viktig at funksjonshemmede, om det er av psykisk, fysisk eller sosial årsak, har en selvfølgelig plass i samfunnet på lik linje med alle andre og en mulighet til å delta på aktiviteter ut i fra egne valg og interesser. Derfor ønsker jeg at Jentebølgen skal være ett tilbud til alle jenter!

Jeg gleder meg til å være med på Jentebølgen sammen med mine gode kolleger på St. Olavs Hospital.

Vi sees på Jentebølgen!

Rakel Auren Solberg

Bilde av Rakel Auren Solberg

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO