JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2022

informasjon

Program

Motivasjonspris

Om jentebølgen 2022

Kontakt oss

Samarbeidspartnere

Påmelding

Påmelding

T-skjorte

Løypekart

Arenakart

Trasé

Deltakerpose

Digipose

Ambassadører

Oversikt

bilder

Jentebølgen 2019

Jentebølgen 2018

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Tidligere år

arrangør

Strindheim IL

Logo NKS Logo DNB Logo House of Femme Logo House of Femme Logo Löplabbet Logo Frost eiendom Logo Cafe Ni Muser Logo BDO Logo Dora3 Logo BK trykkpartner Hertz Bilutleie Riis bilglass Logo Norsk Friidrett sertifisering

Jentebølgen-ambassadør: Hanne Mjøen Maridal

Jeg heter Hanne Mjøen Maridal, er 25 år, og kommer opprinnelig fra Halsa i Heim kommune, Trøndelag. På fritiden er jeg aktiv langdistanseløper, og tidligere motbakkeløper. Dette er det andre året jeg løper for Strindheim IL. Ingrid Kristiansen er treneren min, og har vært det de siste 7 årene.

Løpesatsingen har blant annet resultert i seks NM-medaljer i motbakkeløp, hvorav tre juniornorgesmester-titler. I tillegg har jeg to NM-sølv i halvmaraton (2019 og 2020), NM-bronse på 10.000m bane (2020) og NM-bronse i terrengstafett (2022). Jeg har representert Norge i EM- og VM i motbakkeløp, nordisk mesterskap i terrengløp og European 10.000m Cup.

Til vanlig bor jeg i Trondheim og jobber fulltid som Rights Manager/rettighetsansvarlig i IT-selskapet CheckWare.

Jeg synes det er veldig stas å få være ambassadør for Jentebølgen, og være med på å promotere dette arrangementet! Planen er å delta på løpet selv i år.

Bilde av Hanne Mjøen Maridal

Foto: Samuel Hafsahl

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO