JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2019

informasjon

Program

Om jentebølgen 2019

Kontakt oss

Samarbeidspartnere

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Arenakart

Trasé

Ambassadører

Oversikt

bilder

Jentebølgen 2019

Jentebølgen 2018

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Tidligere år

arrangør

Strindheim IL

Logo Lundebergs Malerservice
Logo NKS Logo 3T Logo myworkout Logo Frost eiendom Logo Cafe Ni Muser Logo BDO Logo Augustin Logo Trøndelag teater Logo Trondheim Torg Logo Dora3 Logo Trondheim kraft Logo trykkpartner Logo Norsk Friidrett sertifisering

Jentebølgen-ambassadør: Stine Haugum

For meg betyr Jentebølgen en gøyal og sosial folkefest med aktivitetsglede og folkehelse langt opp etter øra! Det er nå mitt 3 år som mosjonist, mens jeg før det har bidratt i arrangørstaben. Det er gøy å se hvordan et løp som Jentebølgen kan få så mange entusiastiske jenter til å ta på seg joggeskoa, enten det er det eneste løpet de deltar på i året eller ikke. Som fysioterapeut og friidrettsentusiast ser jeg daglig hvilke positive effekter fysisk aktivitet har for både mental og fysisk helse. Jentebølgens fokus på at det skal være sosialt og moro å kunne delta med å gå eller løpe 5km er helt genialt! At det i år er lagt til rette for å løpe både med eller uten tidtaking og ikke minst fargestasjoner for en ekstra gøyal dusj underveis er helt supert! Det å senke terskelen, gjøre det uhøytidelig og skape mestringsglede rundt det å gjennomføre løpet, bidrar til å løfte folkehelsen til Trøndelags jenter opp og frem!

Som både tidligere trener og leder i Strindheim IL Friidrett har jeg sett hvordan Jentebølgens inntekter legger til rette for aktivitet for store og små i den lokale arrangørklubben. Strindheim IL Friidrett har aktive fra 8 årsalderen og helt opp til ei stødig veterangruppe som både trener og konkurrerer jevnt og trutt. Det gir like mye grobunn for sosial aktivitet, lek og moro på friidrettsbanen som toppidrettssatsning for utøvere som vil opp og frem i friidretten. Samtidig gir det mulighet til andre løpsarrangement som Vinterkarusellen, Trønderjogg, Strindheimslekene og 3kamp for barn gjennom året! En bedre ringvirkning skal en lete lenge etter.

Jeg tar, tradisjon tro, med meg venninnegjengen og så mange damer fra jobb og familie som mulig!

Jeg gleder meg stort til å se alle jenter under årets Jentebølge! Vi ses i løypa!

Bilde av Stine Haugum

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO