JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2018

informasjon

Program

Om jentebølgen 2018

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Jentebølgen 2015

Jentebølgen 2014

Jentebølgen 2013 - 1

Jentebølgen 2013 - 2

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo Retura
Logo NKS Logo 3T Logo Skoda Logo Melhusbanken Logo TettPå! Bemanning Logo Trondheim kraft Logo BDO Logo Egon Logo Søstrene Karlsen Logo Bydelsavisa Strinda Logo Globetrotter Logo trykkpartner

Jentebølgen-veteran: Anne Guri Haugum

Jeg har vært med på Jentebølgen i alle år alene fordi jeg liker å jogge. Enkelt og effektiv trening, trenger bare et par joggesko. Konkurrerer med meg selv. Så oppdaget jeg flere løp og meldte meg på både her i Trondheim og i Oslo — det var jo mye artiger å jogge flere sammen og så var det veldig stas med medalje.

I 1994 var jeg gravid i 8. måned, men sprang nesten hele løypa. Noe jeg angret på i ettertid, da jeg måtte gjennom to ryggopprasjoner etterpå, siste gangen var jeg lam i fotan i en måned.

Jeg begynte å trene på 3T etter hvert. Det var mange år jeg bare rusla rundt løypa og min datter har vært med hele livet sitt fra 0-24 år. Ho må nok bare bli med så lenge jeg er med, etter som ho er litt medskyldig, haha. Hun blir alltid med no, men det var et par år jeg måtte lokke henne litt. Vi jobber på 3T begge to så vi er med i gjengen og de siste årene har jeg faktisk klart å jogge hele løypa. Kjempefornøyd, men det har kosta mange opp- og nedtura. Glemmer aldri legens ord: "en dag klare du å jogge igjen". Og det klart æ, sta som æ e. Så bølgen har vært årets høydepunkt i mange år.

Hilsen Anne Guri Haugum

Under ser vi noen av Anne Grete sine bilde fra «Bølgen» i Trondheim.

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO