JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2018

informasjon

Program

Om jentebølgen 2018

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Jentebølgen 2015

Jentebølgen 2014

Jentebølgen 2013 - 1

Jentebølgen 2013 - 2

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo Retura
Logo NKS Logo 3T Logo Skoda Logo Melhusbanken Logo TettPå! Bemanning Logo Trondheim kraft Logo BDO Logo Egon Logo Søstrene Karlsen Logo Bydelsavisa Strinda Logo Globetrotter Logo trykkpartner

Seadas premie

Seada Brkovic var en av de heldige vinnerne av uttrekkspremier i NKS Jentebølgen 2017. Seada vant et opphold på Holiday Club i Åre og et glassblåserkurs hos Anikka ved Åre Glashytta.

Vi har fått en kort tilbakemelding fra Seada — «Anikka var utrolig hyggelig og jeg fikk veldig god opplæring med god forklaring på hva som skjer med glasset når det smelter, hvordan man lager produkter og generell informasjon om hva er det viktigste å gjøre når man skal lage produkt. Det er mye informasjon på så kort tid, fordi et sånt kurs fort kan ta mye lenger tid. Jeg fikk prøve meg på å lage 3 forskjelige produkter som jeg fikk hentet på hytta dagen etter. Vi hadde det artig da jeg skulle lage det siste produktet, der jeg virkelig fikk lage mitt eget design. Haha, en litt mislyket vase som ingen andre har maken til:-). Glasytta har mange flotte produkter til salg, og det var en del folk innom mens jeg var der. Ellers kosa jeg meg masse også på Holliday Club Åre.»

Under har vi fått noen bilde fra Seadas besøk hos Glashytta — det konkrete resultatet ser dere i det nest siste bildet.

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO