JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2018

informasjon

Program

Om jentebølgen 2018

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Jentebølgen 2015

Jentebølgen 2014

Jentebølgen 2013 - 1

Jentebølgen 2013 - 2

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo Retura
Logo NKS Logo 3T Logo Skoda Logo Melhusbanken Logo TettPå! Bemanning Logo Trondheim kraft Logo BDO Logo Egon Logo Søstrene Karlsen Logo Bydelsavisa Strinda Logo Globetrotter Logo trykkpartner

Utfordret: Melhus Revylag

Jentebølgen-veteran Laila Saksgård utfordret damene i Melhus Revylag til å stille på startstreken i NKS Jentebølgen 2018.

Den utfordringen har revylaget tatt på strak arm: «Ja, nå er vi oppe i 7-8 stykker fra Melhus Revylag som skal bli med vårt medlem Laila Saksgård på jentebølgen. Når Laila utfordrer, så stiller vi!» sier talskvinne Eva Gundersen.

Melhus Revylag så dagens lys da det skulles settes opp en revy i forbindelse med et arrangement i regi av Melhus IL i juni 2012. Revyen het «Fra Frau til Fryd!» og ble framført i Melhushallen. Vi hadde det så artig sammen at vi bestemte oss for å danne Melhus Revylag. Laget ble stiftet 31.mai 2013, bokstavelig talt selvsagt. Det ble brukt en del stifter den kvelden!

I april 2015 satte vi opp revyen «Bare rør!!!» i kultursalen i Melhus rådhus. Det ble tre utsolgte forestillinger og mange positive tilbakemeldinger. I mars 2017 satte vi opp revyen «#trådløs». Tre utsolgte forestillinger og en bra oppfylt ekstraforestilling.

En kjempefin, kreativ, raus, uhøytidelig, positiv, omsorgsfull og artig gjeng! Når vi samles flires det mye. Så hvis en god latter forlenger livet, så legger vi på en del år de gangene vi treffes. Det kommer en ny revy i mars 2019!

Melhus Revylag sender utfordringen videre til sitt naborevylag Håssåsig i Klæbu – «Ta på dokk jakkan og bli med oss! :-D»

Under ser vi noen bilder fra revylagets aktiviteter de siste årene.

Gruppebilde fra Revyfestivalen på Høylandet sommeren 2017

Bilde til plakaten for siste revy i 2017 (Foto: Eidsmo)

Fra underholdning hos Norsk Kylling – de nye Hubbardkyllingene og den utgående Rosskyllingen

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO