JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2013

informasjon

Program

Om jentebølgen 2013

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo Memira Logo Motor Trade Logo MX Sport Logo Vinjes Transport AS Logo Byavisa Logo 3T Logo Trondheim Torg Logo Sør-Trøndelag fylkeskommune Samarbeidsgruppen Midtby'n Logo Kjeldsberg Logo Goodybags * Agentene As Logo Retura Logo Helsefremmende Trondheim

Vibeke Meland har deltatt i alle Jentebølger

Sammen med mor Heidi har Vibeke Meland fra Moholt deltatt i alle jentebølger i Trondheim. Det startet da Vibeke var 13 år og siden har Jentebølgen vært et årlig høydepunkt som Vibeke ser fram til. Vibeke har cerebral parese og får derfor alltid starte først i løpet, siden hun må håndtere den store, tunge rullestolen og "styre unna" de andre deltakerne.

Selv om Vibeke har et fysisk handicap er hun en sprek jente som trener hos fysioterapeut, danser og går tur i marka. Hun jobber hver dag med å pakke kort fra Aune hos Via-senteret og har en forkjærlighet for norsk musikk – og da særlig trønderne DDE, Åge og Tre små kinesere.

I forbindelse med Jentebølgen har Vibeke blitt kjent med flere av harene. Både Davy Wathne, Jon Almaas og "Puls Yngvar" Andersen har slått av en prat og tatt følge gjennom en del av løpet. Etter løpet koser Vibeke seg sammen med andre deltakere og venner fra LHL.

Vi gleder oss til å se Vibeke på startstreken i årets MEMIRA Jentebølgen og ønsker henne lykke til med både forberedelsene og selve løpet!

Vibeke i begynnelsen av mai 2013. Foto: Reidar Isachsen.

Puls-Yngve slår av en prat før Jentebølgen 2012.

Snart i mål på Jentebølgen 2012.

Heidi og Vibeke før start på Jentebølgen 2011.

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO