JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2013

informasjon

Program

Om jentebølgen 2013

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo Memira Logo Motor Trade Logo MX Sport Logo Vinjes Transport AS Logo Byavisa Logo 3T Logo Trondheim Torg Logo Sør-Trøndelag fylkeskommune Samarbeidsgruppen Midtby'n Logo Kjeldsberg Logo Goodybags * Agentene As Logo Retura Logo Helsefremmende Trondheim

Jentebølgen inntar Melhus rådhus

Melhus kommune med ordfører Jorid Jagtøyen i spissen, satser på å få kommunens kvinnelige ansatte til å stille i Jentebølgen og oppfordrer alle andre spreke jenter i Melhus kommune og resten av Trøndelag til å gjøre det samme. For deltakere fra Melhus er det en ekstra bonus at hjemmefavorittene i countryrock-bandet Too Far Gone er valgt som hovedinnslag på Torvet før løpet.

Rett før nasjonaldagen besøkte Jentebølgen-general Isachsen Melhus kommune sammen med Roar Øien fra Too Far Gone. Vi deler her bilder og noen opplevelser fra et meget trivelig besøk i Melhus rådhus.

Varaordfører Sigmund Gråbak og ordfører Jorid Jagtøyen sammen med Roar Øien i Too Far Gone, ved hoveinngangen til Melhus Rådhus.

Foto: Reidar Isachsen

Ordfører Jorid Jagtøyen er stolt over at Roar Øien og de andre musikerne i Melhus-bandet Too Far Gone er valgt til å underholde før Jentebølgen.

Foto: Reidar Isachsen

Siden vi var i Too Far Gones hjemkommune, var det naturlig at ordfører og varaordfører fikk sniklytte på den nyskrevne jubileumslåten Jentebølgen 20 år som Roar Øien og Arild Følstad i Too Far Gone har laget. Sikre kilder opplyser at melodien var så fengende at avspillingen trakk til seg tilhørere fra mange kontorer i nærheten:-)

Foto: Trønderbladet/Gunn Heidi Nakrem

Jentebølgen-general Reidar Isachsen, til høyre i bildet, er glad for å ha sikret seg Roar Øien og de andre medlemmene i Too Far Gone som stemningsskapere på Torvet før løpet.

Foto: Trønderbladet/Gunn Heidi Nakrem

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO