JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2013

informasjon

Program

Om jentebølgen 2013

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo Memira Logo Motor Trade Logo MX Sport Logo Vinjes Transport AS Logo Byavisa Logo 3T Logo Trondheim Torg Logo Sør-Trøndelag fylkeskommune Samarbeidsgruppen Midtby'n Logo Kjeldsberg Logo Goodybags * Agentene As Logo Retura Logo Helsefremmende Trondheim

Oppstart av 3Ts løpegruppe

Onsdag 9. april var det oppstart av 3Ts løpegruppe der du kan trene sammen med andre og få veiledning fra 3T. Til nå er det nesten 40 som har meldt seg på treningsgruppen. Der er første gang i Jentebølgens historie vi har fått i gang en løpegruppe – all honør til 3T for dette positive tiltaket.

I bildet under ser vi noe av treningsgruppen i forbindelse med oppstarten på Gamle Bybro. Foran på bildet Ingunn Frengen (til venstre) som vil få ekstra oppfølging frem mot Jentebølgen (les mer om oppfølgingen av Ingunn på 3Ts nettsider), og Trude Carlsen som har hovedansvaret fra 3T.

3Ts løpegruppe er et treningstilbud for 3T-medlemmer som vil komme i form til Jentebølgen under kyndig veiledning, med ukentlige treninger fra Gamle Bybro. Mer informasjon finner du på 3Ts nettside Kom i form til Jentebølgen med 3Ts løpegruppe.

Foto: Reidar Isachsen.

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO