JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2019

informasjon

Program

Om jentebølgen 2019

Kontakt oss

Samarbeidspartnere

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Arenakart

Trasé

Ambassadører

Oversikt

bilder

Jentebølgen 2019

Jentebølgen 2018

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Tidligere år

arrangør

Strindheim IL

Logo Lundebergs Malerservice
Logo NKS Logo 3T Logo myworkout Logo Frost eiendom Logo Cafe Ni Muser Logo BDO Logo Augustin Logo Trøndelag teater Logo Trondheim Torg Logo Dora3 Logo Trondheim kraft Logo trykkpartner Logo Norsk Friidrett sertifisering

Påmelding til Jentebølgen 2019

Nytt i år er at du kan løpe med tidtaking dersom du ønsker det, med start 18:20, fem minutter før den store fellesstarten 18:25. Pass på at du gjør riktig valg når du melder deg på.

Nettpåmeldingen er stengt. Det er mulig å melde seg på trimklassen i startnummerutdelingen, se nyhet om dette på hovedsiden.

Endelig påmeldingsfrist for nettpåmelding er senest fredag 31. mai, så lenge vi ikke når opp i det maksimale deltakerantallet som politiet godtar. Det blir ikke anledning til å etteranmelde seg til tidtakingsklassen, men til trimklassen vil man kunne ordne påmelding i forbindelse med startnummerutdelingen.

Startkontingent

Deltakere som er 80 år eller eldre betaler startkontingent uten lisens (kr 250).

Lisensordningen til friidrettsforbundet

Norsk Friidrett har fra 2014 innført en ny lisensordning for alle deltakere fra 13 år og eldre som medfører at alle deltakere er forsikret under løpet. Les mer om lisensordningen på nettsidene til Norsk Friidrett.

Grupperabatt / massepåmelding

I år kan grupper som stiller med mer enn 50 voksne personer, få kr 50 i rabatt per voksen deltaker, slik at deltakeravgiften blir kr 230 (inkl kr 30,00 i lisens). Vi har også en egen ordning for bedrifter og andre som har behov for å melde på et stort antall deltakere. Ta kontakt med jentebølgens prosjektleder Tone Østgaard på mobil 454 38 150 eller på e-post tone@jentebolgentrondheim.no hvis du ønsker å benytte muligheten for grupperabatt eller massepåmelding.

Spørsmål om påmelding

Dersom du har spørsmål om påmelding eller andre ting, kontakt jentebølgens prosjektleder Tone Østgaard på mobil 454 38 150 eller på e-post tone@jentebolgentrondheim.no.

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO