JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2015

informasjon

Program

Om jentebølgen 2015

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2014

Jentebølgen 2013 - 1

Jentebølgen 2013 - 2

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo DNB Logo Solsiden Logo Unilabs Logo 3T Logo BDO Logo Sulland Trondheim Logo Mini Logo DNV GL Logo Egon Logo Holyday Club Åre Logo BungyPump Logo Tempur Logo Nyfiken Logo Solsiden Spa Logo Bydelsavisa Strinda Logo Sør-Trøndelag fylkeskommune Logo trykkpartner Logo Globetrotter

St. Olavs Hospital satser på DNB Jentebølgen!

St. Olavs Hospital er en av de største arbeidsplassene i Trøndelag. Rundt 10 000 er ansatt ved sykehuset og anslagsvis 7 000 - 8 000 av disse er kvinner. Til tross for den store kvinneandelen har bare et fåtall deltatt i Jentebølgen. Dette vil leder i bedriftsidrettslaget, Raghild Brå Vardehaug, gjøre noe med. Informasjon om «Bølgen» er lagt ut på intranett gjennom informasjon på info-siden Kilden. Videre har alle enheter ved sykehuset mottatt vår flyveblad gjennom internposten. Det skal dermed ikke mangle på informasjon til de ansatte.

Vi er den interne postavdelingen ved St. Olavs stor takk skyldig, etter som de gjennom alle år har sørget for at Bølgen's informasjon har nådd «kreti og pleti» ved St. Olavs hospital. Ragnhild Brå Vardehaug vil i år ha en offensiv holdning til Jentebølgen. Blant annet vil alle som melder seg på få ei flott t-skjorte. En mulighet for å øke antallet deltakere, er å ha intern konkurranse om hvilken avdeling som stiller flest deltakere. Potensialet for å rekruttere deltakere er enormt. Makter man å få med bare 5 % av de kvinnelige ansatte, vil ca. 350 fra St Olavs ansatte stille på startstreken! Størst gruppe gjennom alle år er Posten som hadde nærmere 380 påmeldte i 1997 da posten feiret sitt 350 årsjubileum. ISS har også hatt med over 300 kvinner og har i år et mål om å stille med minst 100.

Fakta om bedriftsidrettslaget ved St. Olavs Hospital: Laget hadde i 2014 ca. 600 medlemmer og er representert i de fleste grener innen bedriftsidretten i Trondheim. Håndball - fotball - volleyball - friidrett - sykling - ski - orientering -bowling - kanonball - yoga og svømming står alle på programmet. I flere av aktivitetene deltar man i konkurranser, mens andre grener kun blir drevet som trening. Damelaget i friidrett har blant annet vunnet St. Olofsloppet, tatt 6. plass i Holmenkollstafetten og har mange andre gode plasseringer i både internasjonale, nasjonale og lokale konkurranser. I tillegg har laget stor bredde og topp i ski, orientering og sykkel.

Leder i bedriftsidrettslaget, Ragnhild Brå Vardehaug, styrer et veldrevet og aktivt bedriftsidrettslag. (Tekst og foto: Reidar Isachsen.)

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO