JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2015

informasjon

Program

Om jentebølgen 2015

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2014

Jentebølgen 2013 - 1

Jentebølgen 2013 - 2

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo DNB Logo Solsiden Logo Unilabs Logo 3T Logo BDO Logo Sulland Trondheim Logo Mini Logo DNV GL Logo Egon Logo Holyday Club Åre Logo BungyPump Logo Tempur Logo Nyfiken Logo Solsiden Spa Logo Bydelsavisa Strinda Logo Sør-Trøndelag fylkeskommune Logo trykkpartner Logo Globetrotter

Café Nyfiken ble «nyfiken» på DNB Jentebølgen

DNB Jentebølgen er en årlig stor festdag for flere tusen jenter i alle aldre. Dette er en av de store dagene for utelivsbransjen i Trondheim. Da vi i fjor flyttet arrangementet til Solsiden ble Egon en ny og spennende samarbeidspartner på «spisesiden». Jentebølgen-generalen tok i år kontakt med en av de andre markante utelivsaktørene på Solsiden, Nyfiken. Etablissementet er to år gammelt og ligger midt i smørøyet i DNB bygget, siden til Bølgen går rett utenfor.

Daglig leder Linda Lervaag var interessert i hva en slik avtale kunne bringe av gjensidige ytelser. Det virket som hun mer eller mindre hadde bestemt seg på forhånd for å bli med, for hun hadde bare hørt godord om arrangementet i fjor. «Jentebølgen er et arrangement som skaper stor stemning hvert år», sier Linda. «For oss er det viktig å bidra til at det blir mest mulig folkeliv på Solsiden flest mulig dager i året. Det er en fin anledning til å vise hva Nyfiken har å by på. All maten vi serverer er «bygd opp» på ekte, kortreiste råvarer. Alt blir laget fra bunnen av. Vi serverer pasta, fisk, kjøtt og pizza til fornuftige priser. Vi serverer lunsj mellom kl 11.00 og kl 16.00. I lunsjen er det en god blanding av forretningsfolk fra nærområdet og forbipasserende som stikker innom. Vi kan kort oppsummere at vi serverer god mat og godt drikke i en uformell og avslappende atmosfære».

— Beste tomta i byen? «Det får andre avgjøre, sier Linda. Jeg føler imidlertid at vi har best beliggenhet med vår uteservering ved Nidelva. Vi har sola helt til den går ned. Hvem andre kan skilte med det? Totalt har vi 200 sitteplasser hvorav 100 er på vår uteservering under tak, så kapasiteten er bra. Vi ble hurtig utsolt på inneplassene etter løpet, men det er tilnærmet fullt også før «Bølgen» starter. Vi reserverer ikke noen plasser ute, så her er det bare å møte opp for å sikre seg plass».

— Din bakgrunn? «Jeg har ni år i bransjen. I flere år var jeg assisterende daglig leder på Egon Tårnet, før jeg tok over lederjobben på Nyfiken for et drøyt halvår siden. Dette er en utrolig spennende arbeidsplass med 25 ansatte. Dessverre stiller vi ikke med noen deltakere under «Bølgen». Vi forventer et enormt trøkk når alle damene fra DNB Jentebølgen kommer innom både før og etter løpet, så alle ansatte må trø til denne dagen. Vi kan garantere at vi skal gjøre vårt ytterste for at alle gjestene skal stortrives her på Solsiden», slutter Linda som ser fram til samarbeidet med Jentebølgen.

Daglig leder Linda Lervaag fra Nyfiken.

Trivelig uteservering.

Tekst og foto: Reidar Isachsen.

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO