JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2015

informasjon

Program

Om jentebølgen 2015

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2014

Jentebølgen 2013 - 1

Jentebølgen 2013 - 2

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo DNB Logo Solsiden Logo Unilabs Logo 3T Logo BDO Logo Sulland Trondheim Logo Mini Logo DNV GL Logo Egon Logo Holyday Club Åre Logo BungyPump Logo Tempur Logo Nyfiken Logo Solsiden Spa Logo Bydelsavisa Strinda Logo Sør-Trøndelag fylkeskommune Logo trykkpartner Logo Globetrotter

DNB Minibølgen og Blålysdagen

Etter at DNB Jentebølgen flyttet til Solsiden i fjor, åpnet dette mulighten for et eget barneløp. Dermed så DNB Minibølgen dagens lys. Minibølgen er et løp for gutter og jenter opp til 12 år. I år vil det bli variende løypelengder slik at man utfordringer i forhold til alder. Minibølgen er et arrangment hvor inntekten i sin helhet skal gå til et veldedig formål, mens det tekniske arrangementet ivaretas av Strindheim IL Friidrett. I år falt valget på samarbeidspartner på Sykehusklovnene. Dette er en organisasjon som sprer stor glede på forskjellige sykehus rundt om i landet.

I år er det satt et tak på 500 deltakere, og startkontingenten blir kr 50,00. Alle deltakere får medalje, premie is og sjokolade. For at det skal bli et riktig folkeliv har vi inngått et samarbeide med den godt innarbeidede Blålysdagen. Planleggingen er godt i gang. For å få til en mest mulig vellykket dag er det sammen ei arrangementsgruppe fra Blålysdagen, DNB Jentebølgen, Solsiden, DNB, 3T og KVT. I tillegg til selve DNB Minbølgen vil Strindheim IL Friidrett demonstrere forskjellige friidrettsaktiviteter hvor deltakerne kan «få prøve seg». Så er det bare å håpe på godvær lørdag 30. mai. Påmelding er ved start! Det arrangeres løp og aktiviteter i tiden 12-14.

På bildet ser vi fra venstre Heidi Steen, Solsiden, Bente Lande Lyngstad, KVT, Bente Dahl, KVT, Frode Tystad, politiet, Trine Pettersen, DNB og Trine Eggen, DNB. I tilegg deltar 3T i opplegget + Reidar Isachsen fra DNB Jentebølgen. (tekst og foto: Reidar Isachsen)

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO